Fotografiind fericirea în lanul cu lavandă

Ce înseamnă fericirea? Filozofi sau oameni de rând și-au pus această întrebare de-a lungul secolelor, însă nu cred că au găsit un răspuns din care să facem o definiție de dicționar. Pentru Ștefan și Cornelia însă, de când Ayan a apărut în viața lor, fericirea înseamnă, cu siguranță, zâmbetul de pe fața micuțului blond, cu ochi albaștri, pătrunzători.

Ne-am folosit și noi, cei de la ”Cufărul cu amintiri”, de ultimele zile ale sezonului lavandei din acest an și am dat o fugă, alături de Ayan și părinții săi, în lanul celor de ”Coșul cu lavandă”, din Fetindia, pentru a fotografia fericirea. Și, spunem noi, chiar ne-a ieșit.

Cu ochi de un albastru în care poți să te pierzi (cred că lui Ștefan și Corneliei li se întâmplă des acest lucru), cu un zâmbet luminos și mutrișoare hazlii, Ayan a fost modelul ideal, iar alături de părinții săi, subiectul unei sesiuni de fotografie de familie perfecte. Asta, chiar dacă l-au mai necăjit dințișorii care au început să îi crească sau s-a mai speriat de albinele din lanul de lavandă. O îmbrățișare părintească l-a făcut să treacă peste orice teamă și durere.

De multe ori, fericirea stă în lucruri simple: un zâmbet, o îmbrățișare, o mângâiere. Sau clipele plăcute, petrecute la o sesiune de fotografie de familie, în natură, clipe imortalizate în fotografii unice, numai bune de pus în ”Cufărul cu amintiri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *