Ilinca – fotografie, bucurie și lavandă

Când am pornit la drum ca fotografi de familie, ne-am propus ca sesiunile de fotografie să fie în primul rând timp de calitate petrecut alături de cei dragi, pentru că doar așa fotografia poate surprinde emoția adevărată, fie că e vorba de un zâmbet, fie că e vorba de privirea protectoare a unui părinte sau tot ce ține de resortul interior al familiei.

Până acum, trebuie să recunoaștem, fără o falsă modestie, că lucrurile ne-au ieșit așa cum le-am gândit, iar cel mai recent exemplu este sesiunea de fotografie realizată într-o însorită zi de iulie, în câmpul de lavandă cultivată pe dealurile din Fetindia de cei de la „Coșul cu lavandă”.  Subiectul sesiunii a fost Ilinca, o minune de fetiță cu părul bălai și ochi căprui, alături de familia ei.

Și de această dată a fost vorba despre bucurie sinceră, zâmbete, momente de tandrețe, ursulețul de pluș strâns cu drag la piept și emoția pe care doar familia ți-o poate aduce în suflet.

Delicatele și frumos mirositoarele flori de lavandă au fost compania perfectă pentru o după-amiază care sperăm că va ajunge direct în „Cufărul cu amintiri” al familiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *