Prezentare

, Prezentare, Cufarul cu Amintiri„Cufărul cu amintiri” este despre momentele frumoase din viaţa de familie. Maternitatea, naşterea unui copil, primii ani de viaţă, adolescenţa, clipele magice petrecute cu părinţii, bunicii sau partenerul de viaţă, toate sunt momente unice, care pot fi imortalizate în cele mai frumoase fotografii, ce vor umple „cufărul cu amintiri” al familiei tale.

Noi suntem Sebastian şi Ecaterina, soţ şi soţie, ambii îndrăgostiţi de natură şi fotografie. De aceea, propunem clienţilor noştri, pentru oricare din momentele specile din viaţa lor de familie, sesiuni de fotografie realizate în natură. Desigur, există şi posibilitatea realizării de fotografii de studio.

Nu vrem fotografii realizate pe principiul „stai jos şi zâmbeşte”. Vrem să creăm pentru clienţii noştri un mediu unic, plin de energie şi bună dispoziţie, care să le ofere nu doar fotografii impresionante, ci şi timp de calitate, petrecut ca familie. Totul într-un decor natural stabilit de comun acord cu clientul.