Un an, un zâmbet și doi dințișori

Poate nu o să ne credeți, dar uneori un zâmbet ce dezvelește doar doi dințișori poate fi mult mai frumos decât zâmbetul ce îți arată o dantură impecabilă. Ne-a dovedit-o în cel mai simpatic mod cu putință Giorgia, la sesiunea de fotografie de familie pe care am realizat-o recent cu ea și părinții ei, pe un deal însorit din apropierea Zalăului.

La aniversarea unui an de viață, Giorgia s-a dovedit a fi un adevărat fotomodel, fie că a purtat rochiță, tricou sau aripi de înger. Un înger de fetiță și doi părinți frumoși au fost ingredientele perfecte pentru o tură de fotografie în natură. Giorgia s-a bucurat de baloanele de săpun, îmbrățișările materne și paterne și chiar și de ceapa uriașă de pluș, una din jucăriile ei preferate.

Părinții, la rândul lor, s-au bucurat de clipe de relaxare petrecute în natură, alături de cea care le aduce și lor, mereu, zâmbetul pe buze.

A fost o altfel de aniversare a primul an de viață al Giorgiei, nu cu invitați, tort și confetti, ci cu bucuria simplă dar mult mai profundă pe care ți-o dă timpul de calitate petrecut în familie. Bineînțeles, cu un bonus dat sunt fotografiile noastre, numai bune de pus în „Cufărul cu amintiri” al familiei.

O petrecere aniversară specială, cu un zâmbet și doi dințișori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *